3 Tips Om Af Te Vallen

3 Tips Om Af Te Vallen

Voeding bijhouden

We denken allemaal dat we precies weten wat we doen. Helaas is dit jezelf voor de gek houden. We hebben namelijk een roze bril op bij onszelf. Het is van essentieel belang om bij te houden wat we eten. Dit is de enige manier om het te meten en daarna te verbeteren. Daarna komen we bij de volgende stap

Haal geen ongezonde voeding in huis

Naast dat we denken precies te weten wat we doen, denken we ook dat we sterker zijn dan echt zo is. Vooral wanneer alles even tegenzit ben je vaak zwakker dan je wilt denken. Dat zijn de momenten dat je de fout ingaat en graait naar het ongezonde. Dat we als mens moeilijke momenten hebben is iets dat altijd zo zal zijn, de oplossing moeten we daarom ergens anders zoeken. De makkelijkste manier is om het ongezonde niet in huis te hebben. Zo grijp je er ook niet naar op je mindere momenten.

Maaltijden voorbereiden

Nu komen we bij het laatste lastige moment want als je ongezond eten niet in huis hebt, is er altijd nog een mogelijkheid om er makkelijk aan te komen. Jawel, het eten bestellen. 9/10 keer is dit ongezond. Dit gaan we tegen door van te voren extra eten te hebben gemaakt. Bijvoorbeeld extra rijst met kip wat je daarna kan bewaren in de koelkast. Wanneer je nu te moe bent om eten te koken, of er simpelweg geen zin in hebt, pak je gewoon je gezonde maal uit de koelkast en warm je het op. Scheelt naast dat je de gezonde keuze maakt ook nog eens geld. Win Win!

Maak het jezelf niet moeilijker dan je het al hebt. Afvallen is niet altijd even gemakkelijk als dat we denken. Implementeer daarom de stappen hierboven om het proces makkelijker te maken.