Werkt Plaatselijk Vet Verbranden?

Werkt Plaatselijk Vet Verbranden?

Op internet is er tegenwoordig veel informatie te vinden over plaatselijk vet verbranden. Op social media zie je veel influencers hierop inspelen, met de meest grote wondermiddelen. Maar zijn dit serieus wondermiddelen, of zijn het puur commerciële middelen die niet helpen? 

Als je, bijvoorbeeld, alleen maar buikspieroefeningen gaat doen, is het dan mogelijk om plaatselijk veel vet te verliezen bij je buik? Helaas is dit een mythe en is in meerdere onderzoeken bewezen, dat plaatselijk vet verbranden niet mogelijk is. Om vet te verliezen en af te vallen op de plekken waar jij dit wilt, is het nodig om over je hele lichaam af te vallen. Maar hoe ga je dat nu doen? 

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat genetisch is bepaald waar jij meer vet opslaat. Bij de een zal het op de buik zijn, bij de ander op de heupen. Geen reden om het op te geven natuurlijk. Alsnog kan jij jouw droomlichaam realiseren! 

Er is maar 1 manier om vet te verbranden en af te vallen. Handig, omdat je zo al weet dat al het andere wat je ooit over vet verbranden hebt gelezen, onzin is. De enige manier is om onder je dagelijkse caloriebehoefte te zitten. dat is alles. Simpel? Als je een goede basis hebt wel. Je moet eerst wel weten wat je dagelijkse behoefte is, om er daarna onder te gaan zitten. Als je op google zoekt naar “dagelijkse caloriebehoefte bereken” krijg je al veel verschillende calculators te zien, die dit voor je berekenen. Van dat getal haal je 200-400 kcal af. Ligt eraan hoe snel je wilt afvallen. Het is belangrijk dat je niet te laag gaat zitten. Je hebt natuurlijk wel de energie nodig om je dag door te komen.

Wij bij All in 1 Fit willen jou graag helpen je doel te bereiken! We hebben trainingsschema’s en voedingsschema’s gericht op dit specifieke doel, waardoor jij 100% resultaat kunt boeken!