All In 1 Fit staat voor het feit dat fit en gezond worden (en blijven) eenvoudig moet zijn.

Wij merken dat er zoveel (foute) informatie op het internet te vinden is over fitness, gezondheid, mindset en voeding, dat het moeilijk is de correcte informatie van de incorrecte informatie te onderscheiden. Dit maakt fit en gezond worden onnodig moeilijk.

Wij voelen ons geroepen om iedereen te helpen om gezond te leven. Dit door All In 1 Fit pakketen aan te bieden. Dit zien wij als het complete plaatje. De training, de voeding en de motivatie met als doel om zo fit en gezond mogelijk te zijn. All In 1 Fit is opgericht om jou te helpen! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in fitness en gezondheid. Gepersonaliseerde trainingsschema’s en voedingsschema’s maken, voor onze klanten, geeft ons enorm veel waardering. De waardering die wij terugkrijgen werkt alleen maar als nog een extra boost om meer mensen te bereiken, omdat wij vinden dat iedereen zich goed moet voelen in zijn of haar lichaam.

En wat maakt ons anders dan de rest?  Elke klant beschouwen wij als de eerste klant, en geven wij alle aandacht die nodig is om de doelstellingen te bereiken! Het begint bij de doelstelling en op basis van deze doelstelling bieden wij jou het perfecte pakket om dit te bereiken. Dat noemen wij All In 1 Fit.

De algemene voorwaarden van All In 1 Fit zijn hier te vinden.

De privacy policy van All In 1 Fit is hier te vinden.

Maak kennis met onze Personal Trainer

Mijn Naam is Julio. 22 jaartjes jong. Mijn passie voor beweging begon al heel vroeg. Ik weet nog goed dat mij op 3 jarige leeftijd werd verteld dat ik nog niet op voetbal kon, omdat de minimale leeftijd 4 was, en ik dit heel jammer vond. Toen was ik al zo met sport bezig, dat het niet vroeg genoeg kon beginnen. Hier haalde ik altijd het maximale uit.

Ik leef(de) voor sport, dus de stap naar de sportopleiding was een logische voor mij. Hier begon ik steeds meer kennis te maken met verschillende sporten. Zo ook Fitness. Dit bleek voor mij precies wat ik nodig had. Op een goede manier met mijn gezondheid en lichaam bezig zijn. Hierin ging ik me steeds meer in verdiepen. Trainingschema’s en voedingschema’s maken hoorde daarbij. Dit deed ik eerst voor mijzelf, en daarna ook voor de mensen om mij heen. Hier haalde ik zoveel voldoening uit.

Het zien groeien van mensen op gebied van gezondheid gaf mij een enorm gewaardeerd gevoel. Dit moest ik blijven doen!

Nu een aantal jaar verder, heb ik bij 2 sportscholen gewerkt en honderden klanten mogen helpen met elke doelstelling die je kan bedenken. Nu is het tijd voor de volgende stap, en wil ik dit voor een groter publiek gaan doen.

Voor mij gaat het om balans. Balans tussen jou en je lichaam. Als dit kloppend is, haal je jouw doelstelling op lang termijn. Want wij zijn hier om stappen te zetten voor het leven, niet voor een aantal maanden. Of dit afvallen, spieropbouw, conditie, of iets anders is, maakt niks uit. Wij helpen jou voor het leven!