Personal Training

Personal training is een term die steeds populairder begint te worden. Bijna iedereen heeft er wel een mening over. Bijvoorbeeld, dat het alleen voor “rijke” mensen is of veel geld kost. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Personal training was altijd erg duur, omdat de trainers bijvoorbeeld een trainingsruimte moesten huren, of zelf een ruimte moesten opzetten. Dit verwerkte ze dan in de prijs voor de klanten.

Tegenwoordig zie je steeds meer online personal training. De kosten van een online personal trainer zijn veel lager. Helaas zie je toch veel terug dat de prijzen niet erg verschillen. Hier zijn wij het niet mee eens. De kosten zijn lager, dus betaalt de klant ook minder. Daarom is bij ons personal training niet alleen voor de “rijke” mensen, maar ook voor de rest van de bevolking! Wij vinden dat fit zijn geen luxe moet zijn, maar een must voor iedereen!

Voordelen Personal Training

Personal training brengt, ten opzichte van fitnesspakketten, verschillende voordelen met zich mee. 

Het klopt dat wij je ook alle handvaten aanreiken met onze pakketen. Maar het verschil met online personal training is, dat je een stok achter de deur hebt. Wat voor veel mensen juist is wat ze missen en daardoor hun doelen niet bereiken. Wij bespreken wekelijks met onze PT (personal training) klanten hoe het gaat en waar ze tegenaan lopen. Hier komt dus ook een groot deel mentaal coaching bij kijken, wat erg belangrijk is. Als jij denkt dat je het prima zelf kunt doen, met de goede handvaten, is een pakket genoeg. Dit raden wij dan ook zeker aan. Wanneer je denkt dat je meer begeleiding nodig hebt om je doelen te bereiken, raden wij jou personal training aan. Zoals we in het eerste stukje al hebben aangekaart hoeft dit niet duur te zijn. Wij besparen kosten door dit online te doen. Dit zul jij merken in je portemonnee.

 

Wat kun je van All in 1 Fit Online Personal Training verwachten?

 • Online of via mail een kennismakingsgesprek gevolgd door een persoonlijke intake met een vragenlijst om achter jouw doel(en) te komen
 • Hiervoor hebben wij jou al een intake formulier gestuurd, zodat we gelijk aan de slag kunnen
 • Een onderbouwd stappenplan op basis van jouw persoonlijke doel(en)
 • Vernieuwd trainingsschema en voedingsschema elke 8 weken (aanpassingen in het trainingsschema en voedingsschema worden wekelijks gedaan als hier behoefte aan is)
 • Wekelijkse coaching via mail of videocall (wat jij fijn vindt)
 • Motivatie om jouw doel(en) te bereiken
 • Gegarandeerd meer spiermassa
 • Een lager vet %
 • 24/7 bereikbaar voor vragen en coaching
 • In overleg is fysieke personal training ook mogelijk

Er zijn een aantal verschillen tussen fysieke en online Personal Training bij All in 1 Fit. Het is heel simpel, alles wat in het online Personal Training pakket wordt aangeboden, zit ook in het fysieke pakket. Alleen ga je bij fysieke Personal Training samen met onze trainer aan de slag in onze volledig uitgeruste gym. Wat zijn de voordelen hiervan?

 • Je bent alleen met de trainer in onze eigen ruimte
 • Doordat je fysiek met de trainer aan het sporten bent, kan hij je tijdens de hele training corrigeren en tips geven
 • Alle  benodigde materialen ter beschikking
 • Leuke fysieke interactie met de trainer
 • “On the spot” aanpassingen waar nodig

Fysieke personal training heeft dus naast de voordelen die je krijgt bij online Personal Training nog een aantal fijne extra’s. Bij interesse kun je een intake formulier aanvragen zodat je de trainer kunt leren kennen!

Maak kennis met onze Personal Trainer

Mijn Naam is Julio. Een personal trainer met veel ervaring in fitness en gezondheid. Mijn passie voor beweging begon al heel vroeg. Ik weet nog goed dat mij op 3 jarige leeftijd werd verteld dat ik nog niet op voetbal kon, omdat de minimale leeftijd 4 was, en ik dit heel jammer vond. Toen was ik al zo met sport bezig, dat het niet vroeg genoeg kon beginnen. Hier haalde ik altijd het maximale uit.

Ik leef(de) voor sport, dus de stap naar de sportopleiding was een logische voor mij. Hier begon ik steeds meer kennis te maken met verschillende sporten. Zo ook Fitness. Dit bleek voor mij precies wat ik nodig had. Op een goede manier met mijn gezondheid en lichaam bezig zijn. Hierin ging ik me steeds meer in verdiepen. Trainingsschema’s en voedingsschema’s maken hoorde daarbij. Dit deed ik eerst voor mijzelf, en daarna ook voor de mensen om mij heen. Hier haalde ik zoveel voldoening uit.

Het zien groeien van mensen op het gebied van gezondheid gaf mij een enorm gewaardeerd gevoel.

Nu een aantal jaar verder, heb ik bij 2 sportscholen gewerkt en honderden klanten mogen helpen met elke doelstelling die je kan bedenken. Nu is het tijd voor de volgende stap, en wil ik dit voor een groter publiek gaan doen.

Voor mij gaat het om balans. Balans tussen jou en je lichaam. Als dit kloppend is, haal je jouw doelstelling op lang termijn. Want wij zijn hier om stappen te zetten voor het leven, niet voor een aantal maanden. Of dit afvallen, spieropbouw, conditie, of iets anders is, maakt niks uit. Wij helpen jou voor het leven!

Jouw eigen personal trainer. Waar en wanneer je deze nodig hebt, gewoon online!