Je bekijkt nu 5 Tips Om Jouw Summer Body Te Behalen

5 Tips Om Jouw Summer Body Te Behalen

Wij hebben voor jou 5 tips op een rijtje gezet om deze zomer met een fit en gezond lichaam op het strand te lopen!

1. Maak gebruik van High-Internsity Internval Training (HIIT)
High-Internsity Internval Training (HIIT) is een manier van trainen waarbij je gebruik maakt van intervals waarin je in een korte tijdsduur veel inspanning levert. Dit is een hele effectieve manier om veel calorieën te verbruiken en af te vallen.

2. Eet meer proteïne en minder suiker
Het eten van proteïne speelt een belangrijke rol bij het vergroten van je spieren, maar helpt ook om af te vallen. Dit is natuurlijk een perfecte combinatie om jouw ideale summer body te behalen. Daarnaast zorgen toegevoegde suikers ervoor dat je extra (nutteloze) calorieën binnenkrijgt en dus vet zal aankomen, probeer dus minder toegevoegde suikers te eten.

3. Zorg dat je genoeg slaapt
Slaap is heel belangrijk voor je gezondheid, mentaal, maar ook fysiek. Voor het behalen van jouw perfecte summer body is het cruciaal om genoeg te slapen. Of je nou spieren wilt aankomen of af wilt vallen, genoeg slaap is een van de stappen om dit te behalen. Probeer elke nacht 7-9 uur te slapen zodat je lichaam genoeg tijd krijgt om optimaal te herstellen.

4. Focus op core oefeningen
Focus op oefeningen waarbij je core wordt benut, zoals push ups, squats en deadlifts. Zo zorg je voor een mooiere buik, wat natuurlijk belangrijk is voor jouw summer body, maar zorg je ook voor een beter postuur.

5. Zorg naast je workouts ook voor genoeg beweging 
Ook buiten je trainingen om is het belangrijk om genoeg beweging te krijgen. Je dieet en je workouts zorgen ervoor dat je een fit lichaam hebt wanneer je deze zomer op het strand loopt, maar de extra beweging die je daarnaast krijgt is de laatste stap om jouw perfecte summer body te behalen. Gebruik bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift en ga soms wandelen in plaats van Netflix kijken om te ontspannen.

Klaar om jouw ideale summer body te behalen? In ons Summer Body Pakket vind je nog meer informatie, oefeningen en voedingsschema’s om naar jouw perfecte summer body toe te werken!